Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 12. 2013

Vlčí princezna-Cathryn Constableová

Obálka titulu Vlčí princeznaSofie nemá nic ani rodinu, ani pořádné přátele. Jedno však má má sen, který chce aby se jí splnil. Víte o čem sní sní o sněhu sní o Petrohradě a Rusku.

Jednoho dne se ve škole vyvěšují školní výlety (která třída kam pojede). První má jet úplně někam jinam, ale nakonec pojede do RUSKÁ!!!!!!!!!!! A jedou s ní I její "kamarádky"

Po příjezdu do Petrohradu je vyzvedne jedna paní s kterou šli do jiného vlaku. Ve vlaku jim najednou řekla že jim zajde pro čaj, vezme si svoji kabelku. Jakmile odejde vlak začne brzdit. Dívky ji uvidí jak odchází, ale nejsou si jisté jestli to byla ona. Vlak se rozjíždí a ani po 15. min. jízdy po paní ani vidu ani slechu. Najednou přijde průvodčí a chce jízdenky, tak mu je dívky ukáží. Popadne dívky a vyhodí je z vlaku. Když se trochu vzpamatují tak zjistí že kousek od kolejí je chaloupka, tak tam jdou.

Čí je ta chaloupka? Co se s nimi vlastně stane??

PS: Kniha je nejdramatičtější v části kdy dívky zůstanou samy ve vlaku a přůvodčí je vyhodí, ale i tak má cenu si knihu přečíst do konce!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář