Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 2. 2014

Stmívání-Stephenie Meyer

StmíváníBella Swonová se stěhuje ze slunné Kalifornie do stále deštivého Forks ke svému otci. V tamější škole si ji hned oblíbí a je středem pozornosti, což jí je proti srsti.

Pak je potká: Cullenovi.  Všichni jsou strašně krásní a bílí. Jak později zjistí tak jsou to upíři, kteří nepijí ldskou krev, ale zvířecí. Jsou to vegetariáni. Jak to zjistí no, tak tady máte body, kterých se držela a které ji dovedly k zjištění:  1. Edward Cullen do kterého se hnedka zamiluje. 2. Při hodinách Biologie s ním sedí a všimne si že se mu mění barva očí. 3. Jednu hodinu se ho Bella nechtěně dotkne a zjistí že má strašně ledovu ruku.

4. Jednoho dne je klusko a Bella Je na parkovišti u svého auta. Vidí ře Edword je na druhé straně u toho svého. A najednou se od někud vyřítí auto a jede přímo do Belly. Pak se stane něco co si nedokáže vysvětlit. Edword nějakým zázračným způsobem ZASTAVÍ SVOU RUKOU TO AUTO. POTÉ HO NADZVEDNE A BELU ODSTRČÍ PRYČ!!!!!

5 .Pak je tu Jakob Black, je synem náčelníka kmene o, kterém se říká že v jejich žilách koluje kouzlo díky kterému se dokáží přeměnit ve vlky aby ochránili svůj kmen před studenými-upíry. No a on ji tu historku řekne a dál si to umíte domyslet :D

6. Zjistí že Edward umí číst myšlenky.(Ostatní z cullenů to neumí, ale Alice vidí budoucnost a Jasper ovládá emoce)

 Takže ona potom chvíli hledá na internetu a pak ji to dojde...

Jednou se Edward rozhodne vzít ji k sobě domů, tam proběhne všechno v pohodě, tak se rozhodne ji vzít zahrát si baseboal, jenže se tam oběví jiní upíři kdy jeden z nich je lovec a bude se snažit dostat Bellu.

Dokáže Edword Bellu ochránit?

PS: Tuto knihu dokážu číst furt dokola a pokaždé tam narazím na něco co jsem předtím  přehlédla :D Někteří tuto sagu úplně odsuzují, protože viděli první film, který by se dalo říct je o úplně něčem jiném :D

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář